25. 7. 2011.

Најспорији банкари у историји универзума!






Драги моји,

уколико сте клијент Банке Изнтеза и затребају вам којим случајем неке паре са рачуна, морате нешто да уплатите и слично...избегавајте Банку Изнтеза у ОЖA (адреса је цензурисана да не би имали проблема људи који тамо раде па да их не бих носио на души, али објавићу је ако ме и даље буду излуђивали), јер би био ред да доживите да видите ако не своје унуке а оно макар своју децу...

Ако вас пак, пут наведе баш у ту Банку, тј ако вам живот зависи колико је хитно да нешто одрадите на њиховом шалтеру ОБАВЕЗНО понесите следеће потрепштине:

- минимум 3 сендвича, са што јачим састојцима унутра, по могућству сланина, маст, месо, мајонез, како би вас што дуже држало, јер не можете понети сву храну зар не? Ако будете имали среће, удариће вас срчка, па вам онда уплата-исплата у тој банци неће ни бити више битна....

- фотографије најближе родбине (деца, брачни друг, девојка, мајка, отац...) како бисте се када завршите са банком тј ако завршите подсетили како ваши најближи изгледају, или за случај да после неког дужег времена почну да вам недостају. Такође би било добро да понесете сва документа, за случај да од чекања заборавите где живите, како се зовете, и слично.

- Средства за личну хигијену, макар жилет како бисте макар обријали браду, ноге, бркове... Жене ако немају бркове, нека не брину, добиће их у тој експозитури.

- Лекове за памћење, које бисте требали да попијете одмах при уласку у банку, а потом да их пијете на свака 4 сата, пошто ћете на крају заборавити и зашто сте уопште и дошли у банку.

- Лекове за смирење, како вам се не би десило да пукнете, и шалтерским службеницима одгризете главу, одломите кичму или поломите неки од битнијих екстремитета

- Тест за трудноћу, или макар онај Maybe-Baby тест, јер се може десити да се упознате са другом особом, да се заљубите, оснујете породицу, и да вам деца одрасту...у тој банци

- Ако се раније нисте бавили медитацијом јер нисте знали како се то ради, у овој експозитури Банке Интеза ће вам се само ка'сти

- Обавезно понесите мобилни телефон, како бисте се јавили својима, да би они били сигурни да вас није нико убио, отео, претерао из државе, продао у бело робље и слично.

- За девојке, младе мајке и тинејџерке...обавезно понесите фарбу за косу, нешто за целулит, онај Вондер-Бра грудњак, креме за затезање лица...јер постоји доста жена које изгледају лепо и у 80-тој.

- За мушкарце, тинејџере и младе очеве...обавезно понети Вијагру, јер ће вам бити потребна за дубоку старост

Има ту још доста ствари које морате понети, знати и спремити за одлазак у Банку Изнтеза у ОЖA, али ни ја више не могу да се сетим, пошто сам данас био тамо, па сам сада на Бенсединима и Гуаранама, како бих се повратио.

Ја сам вас упозорио, а ви како хоћете!

Поздрав!

PS:
Ово не важи за жене које раде као саветници за становништво у оквиру исте екпозитуре, јер су оне врхунски љубазне, па и није проблем.
Радници на шалтеру, нису нељубазни нити одбојни, већ су само успорени као пакао!
Овај текст сам написао на свом мобилном телефону док сам чекао у банци, па сам га само превукао на компјутер и конвертовао у ћирилицу. То је уједно још један доказ колико су спори у тој експозитури:)

Нема коментара:

Постави коментар